14. heinäkuun, 2021

Sähköalan pioneeri Ampner vaihtoi sataprosenttisesti kotimaiseen tuulisähköön

Ympäristöystävällinen sähkö tukee Ampnerin toimintaa ja sanomaa uusiutuvan energian asiantuntijana.

 ”Toimimme energiamuutoksen eturintamassa mukana viemässä maailmaa kohti hiilineutraalia energiantuotantoa. Sähkösopimus Ilmattaren kanssa tuo meille sekä säästöjä että tukee vahvasti sanomaamme uusiutuvan energian edistäjänä ja puolestapuhujana”, toteaa Ampnerin toimitusjohtaja Mika Jantunen.

ampner ja ilmatar

Tuulienergia ei ole Ampnerille vieras asia. Ampner Oy tarjoaa tuotteita ja palveluja energialähteiden liittämiseksi sähköverkkoon. Ampnerin asiantuntijat  auttavat voimalaitosasiakkaitaan takaamaan voimalan luotettavan toiminnan ja suorituskyvyn olipa kyse tuuli-, aurinko- ja  vesivoimasta tai akkuvarastoista. Yritys on myös paraikaa tuomassa kansainvälisille markkinoille maailman tehokkaimman invertterin aurinkovoimalaitoksiin ja energiavarastoihin.

“Ampner on hyvä esimerkki yrityksestä, jossa vastuullisuus kumpuaa jo yrityskulttuurista. Suunnan näyttäminen vaatii tekoja – ja tekojen kautta, ja niistä viestimällä voidaan ulosmitata myös kilpailuetua.”, kertoo yritysasiakkuuksista vastaava Jarmo Valvio Ilmattarelta. “Tämä edellyttää myös läpinäkyvyyttä Ilmattarelta  – ja  olemme iloisia että Amper valitsi juuri meidät energiakumppanikseen.” 

Käynnistä sinäkin muutos kohti jotain suurempaa. Täytä lomake ja kerromme miten se tapahtuu. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 020 734 1333.