Aurinkovoimalamme

Ilmattaren aurinkovoimalat

Aurinkoenergiaa, josta voi olla ylpeä! Ilmatar panostaa vahvasti aurinkovoiman teollisen mittakaavan energiantuotantoon. Olemme mukana aurinkovoimahankkeidemme elinkaaren kaikissa vaiheissa: Kartoitamme sijaintipaikat, hankimme projektirahoituksen sekä valvomme rakennustöitä ja valmiiden aurinkopuistojen toimintaa – tuotetun uusiutuvan energian toimitamme asiakkaillemme.

Ilmatar on osoittanut kykynsä hankekehittäjänä, rakentajana ja puistojen kaupallisen tuotannon valvojana yhteensä jo yli 10 vuoden ajan. Tuulivoimapuistojamme on rakennettu useille paikkakunnille Suomessa. Aurinkovoiman tuotannossakin jokaista hankettamme ohjaa periaatteet: tavoitteena on tuottaa kestävää energiaa tavalla, joka hyödyttää maanomistajia, paikallisia yhteisöjä, kuntia, asiakkaita ja viime kädessä koko maata. Varmistamme alusta alkaen, että kaikki tärkeimmät paikalliset sidosryhmät tuntevat aurinkovoiman kehitys-, rakennus- ja tuotantoprosessit.

Projektejamme valmistellaan vuosia. Selvitystyöt tehdään yhdessä Ilmattaren omien huippuasiantuntijoiden ja useiden ulkopuolisista asiantuntijoista koostuvien tiimien avulla. Rakentaminen aloitetaan vasta sitten, kun kaikki vaadittavat luvat on myönnetty. Lopuksi aloitamme puhtaimman energian tuotannon.

Suunnitteluvaiheessa