18.6.2021

Haltia Lake Lodgesta kestävän matkailun edelläkävijä – Luontohotelli pyörii kotimaisella tuulivoimalla

Nuuksion kansallispuiston kupeessa sijaitseva Haltia Lake Lodge tekee matkailutoimintaa kestävästi. Hiilineutraalisuuteen tähtäävä luontohotelli käyttää Ilmattaren puhdasta ja kotimaista lähienergiaa, panostaa kiertotalouteen sekä tekee yhteistyötä paikallisten pientoimijoiden kanssa. Matkailulla on merkittävä vaikutus luontoon, ilmastoon, kulttuuriin ja talouteen, niin Suomen tasolla kuin maailmanlaajuisestikin.

Haltia Lake Lodge on Nuuksion kansallispuiston kupeessa, luontokeskus Haltian vieressä sijaitseva luontohotelli, joka avaa ovensa loppukesällä 2021. Luontohotelli haluaa olla osa matkailutoiminnan kaivattua muutosta ja tähtää hiilineutraalisuuteen vuoden 2023 aikana. ”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä Ilmattaren kanssa. Ilmatar on meille
merkittävä kumppanuus ja mahdollistaja ympäristötavoitteidemme saavuttamiseen ”, toteaa Haltia Lake Lodgen toimitusjohtaja Teemu Tuomarla. Kestävän matkailun edelläkävijän toiminta perustuu vakaasti luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. Haltia Lake Lodge käyttääkin Ilmattaren uusiutuvaa
tuulisähköä ja tekee yhteistyötä monien paikallisten pientoimijoiden kanssa ja noudattaa kiertotalouden periaatteita.

ilmatar haltia lake lodge

”Ympäristötietoisuus ja vastuullisuus ovat tulevaisuuden matkailussa kuluttajien suurennuslasin alla. On upeaa, että Haltia Lake Lodge on valinnut 100 % suomalaisen, täysin päästöttömän tuulivoiman ja toimii suunnannäyttäjänä kotimaisen matkailun alalla”, sanoo Ilmatar Energy:n myynti- ja markkinointijohtaja Tapio Potila. Yritykset voivat toimillaan vaikuttaa ympäristötavoitteiden saavuttamiseen, ja vastuullisuuden merkitys kilpailuetuna kasvaa myös jatkuvasti. Haltia Lake Lodge on osoitus siitä, että tasokasta ja elämyksellistä majoitusta voi tarjota myös kestävästi. Tiesitkö, että sähkösopimuksen vaihtaminen uusiutuvaan lähienergiaan on merkittävä ilmastoteko, joka voi vähentää yrityksen päästöjä jopa tuhansia kiloja vuodessa?

Lue lisää Ilmattaren uusiutuvasta ja vaihda kotimaiseen tuulisähköön nyt.

Käynnistä sinäkin muutos kohti jotain suurempaa. Täytä lomake ja kerromme miten se tapahtuu. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 020 734 1333.