Ihmiset

Tutustu meihin

Meistä jokainen uskoo, että parempi maailma pyörii puhtaalla energialla.

Hallinto

Chief Executive Officer

+358 40 774 2099
juha.sarsama@ilmatar.fi

Johtoryhmä

Vice President Projects


Vice President Construction


Head of Asset Management


General Counsel


Head of Sales, Electricity


Projektit

Erkka Saario

Vice President Projects

+358 40 355 7007
erkka.saario@ilmatar.fi

Rakentaminen

Myynti ja markkinointi

Taloushallinto

Tekninen hallinnointi

Lakiasiat

Hallitus

Ura Ilmattarella

Haluamme kutsua kasvavaan lahjakkaiden asiantuntijoiden tiimiimme yhä lisää intohimoisia tekijöitä. Jos palat halusta muuttaa maailmaa kanssamme, ota meihin yhteyttä.

Avoimet työpaikkamme

Renewable energy is our passion!

Tuulivoimarakentaminen elää huikeaa nousukautta. Tule mukaan toteuttamaan tulevaisuutta! 

Haemme nuorekkaaseen ja dynaamiseen joukkoomme Helsinkiin

DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävään kuuluu sähkömarkkinamallin kehittäminen ja ohjelmoiminen hinnan-/markkinatilanteen ennustamista varten. Mallin tulee perustua tunnettuihin optimointimenetelmiin sekä toimia kysynnän ja tarjonnan pohjalta. Oleellisena osana tehtävään kuuluu input-tietojen kerääminen ja automatisoitujen työkalujen kehittäminen tulosten tarkasteluun. Ohjelmointikielenä toivomme käytettävän joko R:ää tai Pythonia.

Vaatimuksena tekijälle on, että opintojen tila oikeuttaa diplomityön aloittamisen. Toivomme sinun olevan matemaattisesti suuntautunut henkilö, ja osaat ajatella asioita myös kaupallisesta näkökulmasta. Sinun tulee tuntea hyvin eri optimointitekniikoita sekä olla kokenut ohjelmoimaan R tai Python kielellä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Aikaisempi kokemus energiamarkkinoista luetaan eduksi, mutta tärkeämpää on halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kasvuun ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Mikko Peltoselta puh. 040 651 2568 tai sähköpostilla mikko.peltonen@ilmatar.fi. Hae tehtävää ja lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla viimeistään 2.8.2020.

Ilmatar Windpower Oyj

Ilmatar on uusiutuvaan energiaan panostava yhtiö, jossa keskitytään tuulivoimahankkeiden toteuttamiseen, energian tuotantoon, tuulisähkön myymiseen ja puhtaampaan tulevaisuuteen. Ilmattaren filosofia on ”Tehdään sopimus elämän kanssa”, sillä tänään tekemämme päätökset sanelevat, millaisen maailman jätämme tuleville sukupolville.

Ilmatar rakentaa yli 1 000 MW uutta tuulivoimakapasiteettia Suomessa seuraavien viiden vuoden aikana. Ilmattaren tuulivoimahankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. Ilmattaren sitoutuminen päästöjen vähentämiseen on lahja tuleville sukupolville.

Tulevaisuus on tuulen. Ja tuuli Ilmattaren