Ihmiset

Tutustu meihin

Meistä jokainen uskoo, että parempi maailma pyörii puhtaalla energialla.

Projektit

Erkka Saario

CEO

+358 40 355 7007
erkka.saario@ilmatar.fi

Taloushallinto

Myynti ja markkinointi

Lakiasiat

Tekninen hallinnointi

Hallitus

Ura Ilmattarella

Haluamme kutsua kasvavaan lahjakkaiden asiantuntijoiden tiimiimme yhä lisää intohimoisia tekijöitä. Jos palat halusta muuttaa maailmaa kanssamme, ota meihin yhteyttä.

Avoimet työpaikkamme

Renewable energy is our passion!

Tuulivoimarakentaminen elää huikeaa nousukautta. Me ilmattarella haluamme, että jokainen Suomalainen voi tehdä googlet eli hankkia oman kotinsa sähköt puhtaasti tuotetulla päästöttömällä tuulisähköllä. Tule mukaan toteuttamaan tulevaisuutta! 

Haemme nuorekkaaseen ja dynaamiseen joukkoomme Helsingin ydinkeskustaan

DIGITAALISEN ja SOME -MARKKINOINNIN SIELUA

Elät ja hengität digitaalisessa maailmassa. Olet hankkinut jo ehkä kokemusta kuluttajasegmentin markkinointitehtävissä. Tulet omalla panoksellasi ja innokkuudellasi vahvistamaan Ilmattaren vakaata kasvua. Tehtävässä toimit myynnin ja markkinoinnin tiimissä.

Keskeisenä tehtäväalueena on digitaalisen markkinoinnin sisällön tuottaminen sekä somekanavien ja Ilmattaren kotisivujen ylläpito. Osallistut yhteistyössä tiimin kanssa Inbound-markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi vastaat sisällön tuottamisesta markkinointisähköposteihin ja -materiaaliin.

Tehtävässäsi sinulle on eduksi innovatiivinen lähestyminen kuluttajamarkkinointiin sekä mahdollinen kokemus bloggaajana tai aktiivisena some-vaikuttajana. Ymmärrät tavoitteellisen tekemisen vaatimukset sekä ”call to action” polun rakentamisen. Jos vielä osaat ja haluat tuottaa elävää kuvaa digimarkkinoinnin tueksi tai ymmärrät hakukoneoptimoinnin, olet askelta lähempänä etsimäämme Ilmattaren sielua.

Toivomme sinun olevan luonteeltasi positiivinen ja oppimishaluinen tarinankertoja, joka saa asiat tehtyä aikataulussa. Olet tiimityötaitoinen, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Kirjoitat ja puhut englantia sujuvasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kasvuun ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Tapio Potilalta p. 0400 580 508 torstaina 7.11. klo 15 – 18 tai perjantaina 8.11. klo 9 – 11.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään viipymättä oikean henkilön löydyttyä. Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen tapio.potila@ilmatar.fi ja kerro, miksi juuri sinä olet hakemamme persoona. Halutessasi voit laittaa myös lyhyen, noin 2 minuuttia kestävän vapaamuotoisen videoesittelyn valitsemastasi aiheesta.

Ilmatar Windpower Oyj

Ilmatar on uusiutuvaan energiaan panostava yhtiö, jossa keskitytään tuulivoimahankkeiden toteuttamiseen, energian tuotantoon, tuulisähkön myymiseen ja puhtaampaan tulevaisuuteen. Ilmattaren filosofia on ”Tehdään sopimus elämän kanssa”, sillä tänään tekemämme päätökset sanelevat, millaisen maailman jätämme tuleville sukupolville.

Ilmatar rakentaa yli 1 000 MW uutta tuulivoimakapasiteettia Suomessa seuraavien viiden vuoden aikana. Ilmattaren tuulivoimahankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. Ilmattaren sitoutuminen päästöjen vähentämiseen on lahja tuleville sukupolville.

Tulevaisuus on tuulen. Ja tuuli Ilmattaren