16.9.2019

Ilmattarella puhaltavat uudet tuulet

Tutustu Ilmattaren uuteen upeaan ilmeeseen

Tuulivoima on Suomessa suhteellisen uusi energiamuoto, mutta suomalaisten tuulipuistojen kehitys on viime vuosina ollut huikeassa nousukiidossa. Se tietää hyvää Suomen tavoitteelle tuottaa puolet energiasta uusiutuvana ja päästöttömänä vuoteen 2030 mennessä. Vielä parempi uutinen tuulivoiman kasvu on meille, jotka haluamme tehdä uusiutuvasta energiasta arkipäivää. Yksi askel matkallamme tavoitteeseen on Ilmattaren juuri valmistunut verkkosivu-uudistus.

Pienet muutokset kantavat pitkälle

Koko maailmanlaajuisen ilmastokatastrofin ratkaisemisessa roolimme saattaa vaikuttaa pieneltä. Uskomme kuitenkin, että Suomella on maailmalle paljon näytettävää. Muuttaaksemme, miten sähköä tuotetaan ja ostetaan, meidän on pysyttävä suomalaisen tuulipuistojen kehityksen etulinjassa ja autettava myös muita teknisen ja kaupallisen hallinnoinnin osaamisellamme. On myös ehdottoman tärkeää, että kommunikoimme tuulivoiman valtavat edut tehokkaasti potentiaalisille yhteistyökumppaneille, kunnille, yrityksille ja suurelle yleisölle. 

“Tuulivoiman avulla kaikki voittavat, mutta sen edut eivät ole kaikille selviä”, sanoo markkinointipäällikkkömme Mari Markkanen. “Halusimme uudistaa brändiämme, jotta mahdollisimman moni kuulisi Ilmattaresta, ja saisimme lisää ihmisiä tekemään kanssamme uusiutuvasta energiasta arkipäivää.”

Tuulivoimalla voittoon

Uusi verkkosivumme kertoo tarinamme ja tarkoituksemme pähkinänkuoressa. Se esittelee asiantuntijuutemme, intohimomme ja lahjakkaat ihmiset, joita ilman meitä ei olisi olemassa. Halusimme luoda helposti lähestyttävän ja ymmärrettävän sivuston, joka esittelee suomalaisen tuulivoimalakehityksen haasteet ja mahdollisuudet kaikille sidosryhmille. Päivitämme sivustoa jatkuvasti ajankohtaisilla uutisilla ja tarinoilla. 

Muuta maailmaa osana tiimiämme

Viime vuosien kuluessa Ilmatar on tehnyt paljon uutta ja innostavaa. Olemme kasvaneet joka vuosi, käynnistäneet uusia projekteja, tehneet yhteistyötä uusien kumppanien kanssa ja tietenkin tuottaneet uusiutuvaa, päästötöntä energiaa. Työmme ei kuitenkaan ole läheskään tehty. Haluamme kutsua kasvavaan lahjakkaiden asiantuntijoiden tiimiimme yhä lisää intohimoisia tekijöitä. Jos palat halusta muuttaa maailmaa kanssamme, ota meihin yhteyttä.