Asiakaspalvelussa poikkeusaukioloja joulukuussa: 6.12. suljettu, 13.12. klo 8-13, 23.12. klo 8-14

7.2.2022

Hankekehityspäällikkö

Haemme hankekehitystiimiimme

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Ilmattaren hankekehitystiimissä on aina paikka auki kovalle osaajalle. Jos tiedät mitä maatuulivoiman hankekehitys on, ja haluat olla mukana kehittämässä tuulivoimaa Ilmattaren omaan omistukseen, lähetä avoin hakemuksesi meille.

Toimipaikkasi sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Työskentely Ilmattaren Oulun ja Tampereen toimistoilla on myös mahdollista. Lisäksi etätyömahdollisuudet ovat joustavat.


Tehtävässä pääset olemaan oleellinen osa Ilmattaren asiantuntijaorganisaatiota vastaten sinulle nimettyjen projektien hankesuunnittelun ja luvittamisen läpiviennistä. Työskentelet tiiviisti sekä Ilmattaren hankekehitystiimin että ulkoisten resurssien kanssa ohjaten työtä asetettujen budjetti- ja aikataulutavoitteiden mukaisesti. Hoidat sidosryhmäyhteistyötä muun muassa viranomaisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Neuvottelut maanomistajien kanssa ovat keskeinen osa tehtävää.

Hankekehityspäällikkönä olet sinulle nimettyjen projektien kasvot ja vastaat projektin pysymisestä aikataulussa sekä ratkaiset hankekehityksen haasteita niiden ilmaantuessa. Tukenasi on asiantuntevan organisaatiomme muu henkilöstö esimerkiksi viestintään, lakiasioihin ja maanvuokraukseen liittyen.

Hankekehityspäällikkönä olet sinulle nimettyjen projektien kasvot ja vastaat projektin pysymisestä aikataulussa sekä ratkaiset hankekehityksen haasteita niiden ilmaantuessa.

Toivomme, että omaat jo useamman vuoden työkokemuksen tuulivoiman hankekehityksestä. Kommunikoit sujuvasti hyviä viestintätaitojasi hyödyntäen suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielitaito lasketaan luonnollisesti eduksi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä. Tehtävässä pääset mukaan suomalaisen tuulivoimarakentamisen keskiöön. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kasvuun ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected]

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on ainoa suomalainen energiayhtiö, joka kehittää, tuottaa ja myy vain uusiutuvaa energiaa jo perustamisestaan lähtien. Ilmattaren tavoitteena on kasvattaa kotimaista tuulivoiman ja uusiutuvan energian tuotantokapasiteettia 1 000 MW verran lähivuosien aikana. Ilmatar myy tuottamansa puhtaan tuulisähkön sekä kuluttajille että yrityksille. Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta jokainen asiakkaamme on suoraan luomassa uutta uusiutuvan energian tuotantoa Suomeen. Ilmattaren uusiutuvan energian hankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. Lue lisää: www.ilmatar.fi

Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä