22.6.2022

Hankekehityspäällikkö aurinkoisiin hankkeisiin

Ilmatar etsii kasvavaan asiantuntijatiimiin

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ AURINKOISIIN HANKKEIISIIN

Ilmattaren uusiutuvan energian hankekehitystiimissä on nyt paikka auki kovalle osaajalle tai sellaiseksi kehittymään haluavalle. Jos sydämesi sykkii uusiutuvalle energialle ja tiedät, mitä projektien tehokas johtaminen on, saatat olla etsimämme huipputyyppi.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään merkittävässä roolissa osana Ilmattaren asiantuntijaorganisaatiota vastaten sinulle nimettyjen hankkeiden läpiviennistä. Työskentelet tiiviisti sekä Ilmattaren hankekehitystiimin että ulkoisten resurssien kanssa ohjaten työtä asetettujen budjetti- ja aikataulutavoitteiden mukaisesti. Hoidat sidosryhmäyhteistyötä muun muassa viranomaisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Neuvottelut maanomistajien kanssa ovat keskeinen osa tehtävää.

Hankekehityspäällikkönä olet sinulle nimettyjen hankkeiden vetäjä ja vastaat niiden pysymisestä aikataulussa sekä ratkaiset esiin tulleita haasteita niiden ilmaantuessa. Teet tiivistä yhteistyötä koko hankekehitystiimin kanssa. Tukenasi on myös koko asiantuntevan organisaatiomme muu henkilöstö esimerkiksi viestintään, lakiasioihin ja maanvuokraukseen liittyen.

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus esimerkiksi sähköverkkojen, ympäristökonsultoinnin, maankäytön tai teollisuuden projektien suunnittelusta tai vetämisestä. Kommunikoit sujuvasti hyviä viestintätaitojasi hyödyntäen suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito lasketaan luonnollisesti eduksi. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi tieto aurinkovoiman hankekehityksestä. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat eturintamaan kehittämään aurinkovoimaa Ilmattaren omaan omistukseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä. Tehtävässä pääset mukaan suomalaisen uusiutuvan energian ja erityisesti aurinkovoiman rakentamisen keskiöön. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kasvuun ja menestymiseen. Tehtävä on vakituinen ja täysiaikainen. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereen tai Helsingin keskustassa. Lisäksi etätyömahdollisuudet ovat joustavat.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Target Headhuntingin konsultilta Tarmo Kämpiltä [email protected] tai puhelin 040-5837913. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveesi kera osoitteessa www.targetheadhunting.fi => avoimet työpaikat viimeistään 24.7.2022. Toimithan ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on suomalainen itsenäinen energiantuotantoyhtiö, joka tuottaa vain uusiutuvaa energiaa ja osallistuu energiantuotannon arvoketjuun kaikissa vaiheissa: Ilmatar kehittää, rakentaa ja omistaa uusiutuvan energian tuotantoa sekä myy tuottamansa sähkön kuluttaja-asiakkaille ja yrityksille. Ilmattaren uusiutuvan energian puistot rakennetaan markkinaehtoisesti Ilmattaren omistukseen. Lue lisää www.ilmatar.fi.

Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä