15.2.2023

Hankekehityspäällikkö, tuulivoima

Haemme kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme Ouluun tai Helsinkiin

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko valmis hyppäämään tuulivoimarakentamisen keskiöön? Hankekehityspäällikkönä työskentelet keskeisessä roolissa osana Ilmattaren asiantuntijaorganisaatiota ja vastaat sinulle nimettyjen projektien hankesuunnittelun ja luvittamisen läpiviennistä. Työskentelet sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ohjaten työtä asetettujen budjetti- ja aikataulutavoitteiden mukaisesti. Hoidat sidosryhmäyhteistyötä mm. viranomaisten ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Hankekehityspäällikkönä olet sinulle nimettyjen projektien kasvot ja vastaat projektin pysymisestä aikataulussa sekä ratkaiset hankekehityksen haasteita niiden ilmaantuessa. Ilmattaren hankekehitystiimin lisäksi tukenasi ovat myös muut tulevat kollegasi esimerkiksi viestintään, lakiasioihin ja maanvuokraukseen liittyen.

Koulutustaustasi voi olla DI tai AMK-insinööri soveltuvalta alalta. Toivomme, että omaat jo useamman vuoden työkokemuksen projektihallinnasta tai -kehityksestä. Kokemuksesi myötä omaat hyvät projektinhallintataidot sekä kommunikoit sujuvasti hyviä viestintätaitojasi hyödyntäen suomeksi ja englanniksi. Et pelkää tarttua toimeen, vaan työskentelytyyliltäsi olet proaktiivinen ja valmis yhteistyöhön. Arvostamme myös tuntemusta energiateollisuudesta, tuulivoimatekniikasta sekä maankäytön suunnittelun kunnallisista prosesseista.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä
  • Tehtävän, jossa pääset kehittymään monipuoliseksi osaajaksi osana tuulivoiman kansainvälistä arvoketjua
  • Matalahiearkisen ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja jota kuvastaa myös Ilmattarelle vuonna 2022 myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti
  • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuudet
  • Lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Target Headhunting Oy:n konsultilta Timo Välenojalta puh. 050 444 2783, [email protected] tai Juha Valkeapäältä 0400 55 4941, [email protected] Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.targetheadhunting.fi.

ILMATAR ENERGY OY

Ilmatar on vuonna 2011 perustettu, pelkästään uusiutuvaan energiaan keskittyvä pohjoismainen energiayhtiö ja itsenäinen sähköntuottaja. Ilmatar Energyn liiketoiminta-alueita ovat uusiutuvan energian kehittäminen, rakentaminen ja ylläpito sekä sähkön myyminen kuluttajille ja yritysasiakkaille.

Ilmatar omistaa hankkeensa niiden jopa 40-vuotisen elinkaaren ajan. Ilmattaren eri vaiheissa olevien maa-, merituuli- ja aurinkovoimahankkeiden yhteenlaskettu nimellisteho Pohjoismaissa on 20 GW.

Ilmattarella on toimistot Helsingissä, Malmössa, Maarianhaminassa, Tampereella ja Oulussa.

future workplaces
Siqni on myöntänyt Ilmattarelle Future Workplaces -sertifikaatin. Sertifikaatti ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä #työntekijäymmärryksellä.