11 joulukuun, 2020

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä pääset mukaan tuulivoimarakentamisen keskiöön. Olet oleellinen osa Ilmattaren asiantuntijaorganisaatiota vastaten sinulle nimettyjen projektien hankesuunnittelun ja luvittamisen läpiviennistä. Työskentelet sisäisten ja ulkoisten resurssien kanssa ohjaten työtä asetettujen budjetti- ja aikataulutavoitteiden mukaisesti. Hoidat sidosryhmäyhteistyötä mm. viranomaisten ja paikallisten toimijoiden kanssa. Toimipaikkasi sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Toivomme sinun olevan aloitteellinen ja yhteistyökykyinen. Koulutustaustasi voi olla DI tai AMK-insinööri soveltuvalta alalta. Toivomme, että omaat jo useamman vuoden työkokemuksen projektihallinnasta tai -kehityksestä tuulivoima-alalta. Omaat hyvät projektinhallintatyökalujen taidot sekä kommunikoit sujuvasti hyviä viestintätaitojasi hyödyntäen suomeksi ja englanniksi, ehkä myös ruotsin kielellä. Arvostamme tuntemusta energiateollisuudesta, tuulivoimatekniikasta sekä maankäytön suunnittelun kunnallisista prosesseista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä, jossa pääset kehittymään monipuoliseksi osaajaksi osana tuulivoiman kansainvälistä arvoketjua.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jussi Mäkiseltä (Head of Project Development) puh. 040 576 1097 tai sähköposti jussi.makinen@ilmatar.fi

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on uusiutuvaan energiaan panostava yhtiö, jossa keskitytään tuulivoimahankkeiden toteuttamiseen, energian tuotantoon, tuulisähkön myymiseen ja puhtaampaan tulevaisuuteen. Ilmattaren filosofia on ”Tehdään sopimus elämän kanssa”, sillä tänään tekemämme päätökset sanelevat, millaisen maailman jätämme tuleville sukupolville.

Ilmatar rakentaa yli 1 000 MW uutta tuulivoimakapasiteettia Suomessa seuraavien viiden vuoden aikana. Ilmattaren tuulivoimahankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. Ilmattaren sitoutuminen päästöjen vähentämiseen on lahja tuleville sukupolville.