10. lokakuu, 2021

Project Controller

Vahvan kasvumme jatkuessa, haemme Helsinkiin henkilöä

PROJECT CONTROLLER -TEHTÄVÄÄN

Tehtävässä olet avainroolissa projektirakentamisemme taloustoiminnoissa. Vastaat projektien rakentamisen aikaisesta taloudesta ja talousyhteyksistä keskeisiin sidosryhmiin. Seuraat hankkeissa talouden kehittymistä, teet ennusteita ja raportteja. Sparraat johtoamme ja seuraat sopimusvelvoitteiden täyttymistä. Toimit linkkinä projektiorganisaation ja talousosastomme välillä sekä samalla kehität prosessejamme. Olet aktiivisesti yhteydessä kansainvälisiin rahoituslaitoksiin, omistajiin ja konsultteihin. Tehtävässä raportoit rakennuttamistoiminnon vetäjälle. 

Valittavalla henkilöllä tulee olla työkokemusta business- tai project cotroller-tehtävistä. Etuna on kokemus suurista rakennushankkeista sekä mittavista rahoitussopimuksista. Henkilöltä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja häneltä odotetaan korkeakoulutasoista koulutusta joltakin soveltuvalta alalta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä vahvassa kasvussa olevassa yhtiössä. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren kehitykseen ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Target Headhunting Oy:n konsultilta Tarmo Kämpiltä puh. 040 583 7913 tai sähköposti tarmo.kamppi@targetheadhunting.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 5.11.2021 Target Headhuntingin nettisivujen kautta osoitteessa www.targetheadhunting.fi

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on ainoa suomalainen energiayhtiö, joka kehittää, tuottaa ja myy vain uusiutuvaa energiaa jo perustamisestaan lähtien. Ilmattaren tavoitteena on kasvattaa kotimaista tuulivoiman ja uusiutuvan energian tuotantokapasiteettia 1 000 MW verran lähivuosien aikana. Ilmatar myy tuottamansa puhtaan tuulisähkön sekä kuluttajille että yrityksille. Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta jokainen asiakkaamme on suoraan luomassa uutta uusiutuvan energian tuotantoa Suomeen. Ilmattaren uusiutuvan energian hankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. 

Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä.