01. joulukuun, 2021

Projekti- ja Hankintainsinööri

Haemme tuulivoimahankkeiden investointipäätösten ja rakentamisen aloittamisen edellytyksistä vastaavaan tiimiimme

PROJEKTI- JA HANKINTAINSINÖÖRIÄ

Toimipaikkasi sijaitsee lähtökohtaisesti Helsingin ydinkeskustassa olevissa toimitiloissamme, mutta työskentelystä Ilmattaren Oulun ja Tampereen toimistoilla on mahdollista keskustella. Etätyömahdollisuutemme ovat luonnollisesti joustavat.

Tehtävässä pääset mukaan tuulivoimarakentamisen keskiöön. Työssäsi osallistut mm. tie- ja sähköverkkoinfrastruktuurin teknisten selvitysten laadintaan tilaajan roolissa ja osallistut näitä ja itse tuulivoimalaitoksia tukevien toimenpide- ja muiden lupien hakemiseen ja materiaalin työstämiseen. Työpanoksesi kohdistuu lisäksi teollisen kokoluokan tuulivoimahankkeiden infra- ja huoltourakoiden urakkasopimusten hankintakuvaksiin, urakkasopimusten laadintaan ja -sopimusneuvotteluihin. Yksin et sopimuksia kuitenkaan neuvottele, vaan tukenasi on sekä tuulivoimatekniikan, rakentamisprojektin että lakiasioiden asiantuntijoita ja tarpeen tullen teknisiä spesifikaatioita kommentoivat konsultit. Tarkempi työnkuvasi voidaan kuitenkin yhteensovittaa aiemman työkokemuksesi pohjalta.

Toivomme sinun olevan aloitteellinen, yhteistyökykyinen sekä ratkaisukeskeinen työssäsi ja omaavan hyvät viestintätaidot. Sisäistät kokonaisuuksia sujuvasti ja ihannetapauksessa sinulla on jo käytännössä kertynyttä kokemusta erinäisten urakkatarjousten tulkinnasta. Arvostamme kokemusta urakkasopimusten laadinnasta ja/tai neuvotteluista esimerkiksi energiateollisuuden tai infrarakentamisen aloilta ja tunnet energia-alan urakoissa yleisesti käytettyjä sopimusehtoja (mm. YSE 1998). Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi DI tai AMK-insinööri soveltuvalta alalta.

Osaat tuottaa materiaalia tehokkaasti helposti ymmärrettävässä ja selkeästi jäsennellyssä muodossa sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi myös muuta tuntemusta energiateollisuudesta ja tuulivoimatekniikasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä yhtiössä, jossa pääset kehittymään monipuoliseksi osaajaksi osana tuulivoiman kansainvälistä arvoketjua.

Kiinnostuitko?  Lisätietoa positiosta ja rekrytointiprosessista antaa Target Headhunting Oy:n konsultilta Tarmo Kämpiltä puh. 040 583 7913 tai sähköposti tarmo.kamppi@targetheadhunting.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 9.1.2022 Target Headhuntingin nettisivujen kautta osoitteessa www.targetheadhunting.fi. Ilmattaren organisaatiossa esimiehesi on Petri Niemi, vt. Head of Wind Farm Engineering, (petri.niemi@ilmatar.fi , puh. +358 40 578 3509)

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on ainoa suomalainen energiayhtiö, joka kehittää, tuottaa ja myy vain uusiutuvaa energiaa jo perustamisestaan lähtien. Ilmattaren tavoitteena on kasvattaa kotimaista tuulivoiman ja uusiutuvan energian tuotantokapasiteettia 1 000 MW verran lähivuosien aikana. Ilmatar myy tuottamansa puhtaan tuulisähkön sekä kuluttajille että yrityksille. Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta jokainen asiakkaamme on suoraan luomassa uutta uusiutuvan energian tuotantoa Suomeen. Ilmattaren uusiutuvan energian hankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. Lue lisää www.ilmatar.fi

Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä