24 elokuun, 2021

Solar Business Development Manager

Ilmatar on perinteisesti keskittynyt tuulivoimahankkeiden kehittämiseen ja rakentamiseen. Tässä uudessa roolissa pääset aitiopaikalle kehittämään aurinkovoimaa, sillä haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin tai Tampereelle

SOLAR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGERIA

Tehtävässä olet keskeisessä roolissa teollisen mittaluokan aurinkovoimaliiketoiminnan kehittämisessä ja käynnistämisvaiheeseen liittyvien projektien suunnittelussa, johtamisessa ja läpiviennissä. Vastaat tuotantolaitoskokonaisuuksien teknistaloudellisesta optimoinnista aina elinkaaren hallintaan. Viet läpi ensimmäiset pilottiprojektit, määrittelet datapohjaiset hankekehitysmenetelmät sekä kehität ja rakennat aurinkovoiman hankeportfolion. Laadit vaadittavat toimintamallit ja implementoit ne käytäntöön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä raportoit kehitysjohtajalle.

Valittavalla henkilöllä tulee olla useamman vuoden työkokemus projektinhallinnasta ja näyttöjä onnistuneista kehityshankkeista ja niiden johtamisesta. Henkilöltä edellytetään kykyä tulokselliseen sidosryhmäyhteistyöhön ja häneltä odotetaan korkeakoulutasoista koulutusta joltakin soveltuvalta alalta. Henkilön toivotaan olevan kehityshakuinen ja rakentamassa osaamistaan ja uraansa eteenpäin. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin kirjallisesti kuin puhuen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän uusiutuvaan energiaan keskittyvässä vahvassa kasvussa olevassa yhtiössä. Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Ilmattaren aurinkovoimaportfolion ja -liiketoiminnan kehitykseen ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Target Headhunting Oy:n konsultilta Tarmo Kämpiltä puh. 040 583 7913 tai sähköposti tarmo.kamppi@targetheadhunting.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 7.9.2021 Target Headhuntingin nettisivujen kautta osoitteessa www.targetheadhunting.fi Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Ilmatar Energy Oy

Ilmatar on ainoa suomalainen energiayhtiö, joka kehittää, tuottaa ja myy vain uusiutuvaa energiaa jo perustamisestaan lähtien. Ilmattaren tavoitteena on kasvattaa kotimaista tuulivoiman ja uusiutuvan energian tuotantokapasiteettia 1 000 MW verran lähivuosien aikana. Ilmatar myy tuottamansa puhtaan tuulisähkön sekä kuluttajille että yrityksille. Läpinäkyvän toimintamallimme ansiosta jokainen asiakkaamme on suoraan luomassa uutta uusiutuvan energian tuotantoa Suomeen. Ilmattaren uusiutuvan energian hankkeilla on merkittävä positiivinen vaikutus Suomen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen energiantuotannossa. 

Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä