Ilmatar Service

Tietoa meistä

Ilmatar Service Oy on ensiluokkainen yhteistyökumppani uusiutuvien energianlähteiden rakennuttajille, rakentajille ja omistajille. Ilmatar Service hallinnoi uusiutuvan energian laitoksia Suomessa usealle eri toimijalle.

Tarjoamme ympärivuorokautisia seuranta-, huolto- ja omaisuudenhoitopalveluja, jotka tuottavat lisäarvoa joka ikiselle asiakkaallemme.

Tekninen ja kaupallinen hallinnointi (TCM)

Jotta uusiutuvan energian puistosta voidaan saada suurin mahdollinen hyötysuhde käyttöön, sen laitteita ja teknologiaa tulee jatkuvasti tarkkailla. Palveluihimme kuuluu kattavasti teknisiä, kaupallisia ja hallinnollisia palveluja sen varmistamiseksi, että yrityksenne toimintaa johdetaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kaikkea tuulipuiston ympärivuorokautisesta kunto- ja suorituskykytarkkailusta tekniseen tukeen ja huoltovalvontaan.

Etsimme jatkuvasti tapoja hienosäätää toimintojanne ja teemme lujasti töitä maksimoidaksemme yhtiönne taloudellisen tuloksen. Huolehdimme toiminnastanne kuin omastamme ja teemme kaikkemme sen varmistamiseksi, että laitteidenne toiminta on optimoitua.

Parasta mahdollista teknistä ja kaupallista hallinnointia

Sertifikaattimme

Ilmatar Servicelle on myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti, joka on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi, sekä riippumattoman kolmannen osapuolen auditoimaa laadunhallintaa koskeva ISO 9001 -sertifikaatti. Oli kyse sitten teknisestä tai kaupallisesta hallinnoinnista, kehityksestä tai tuotannosta, meiltä löytyy tarvittava osaaminen sen varmistamiseksi, että yritystoimintanne pysyy sujuvana, tehokkaana ja kannattavana vuosien ajan.

 

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut TCM-hallinnoinnista uusiutuvan energian laitokseesi? Ota yhteyttä Ilmattaren asiantuntijoihin!

Ota yhteyttä