Käynnistä jotain suurempaa myös uudessa osoitteessasi.

Kun muutat uuteen osoitteeseen, muuta myös vanha sähkösopimuksesi uuteen ja parempaan. Ilmattaren kaikki sähkösopimukset siirtyvät Väreelle 1.5. alkaen, tutustu tarjontaan ja valitse itsellesi sopiva sähkösopimus.

Sähkösopimus uuteen kotiisi

Sähkösopimuksemme siirtyvät 1.5. alkaen Väreelle. Tutustu erilaisiin sähkösopimuksiin ja valitse itsellesi sopiva osoitteessa https://vare.fi/sahkosopimus/.

Halutessasi hoidamme vanhan sopimuksesi irtisanomisen. Tästä toiveestasi sinun tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen asiakaspalvelullemme esimerkiksi sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 020 734 1333 uutta sopimusta tehdessäsi. Näin saamme vanhan sopimuksen irtisanottua puolestasi. Huomioithan myös, että jos vanhan osoitteen sähkösopimus on puolisosi tai jonkun muun henkilön nimissä, et voi irtisanoa sitä ilman valtakirjaa.

Muista irtisanoa vanha sähkösopimus

Tehdessäsi uuden sähkösopimuksen on sinun aina huolehdittava vanhan sähkösopimuksen irtisanomisesta. Muuten se jatkuu vanhassa osoitteessasi, kunnes uusi asukas tekee oman sähkösopimuksensa. Irtisanomalla vanhan sopimuksen varmistut, ettei sinun tarvitse maksaa kenenkään toisen sähkölaskuja. Jos haluat, niin asiakaspalvelumme hoitaa irtisanomisen puolestasi.

Oletko valmis vaihtamaan tuulisähköön?

100 % kotimainen ja uusiutuva tuulivoima kotiin kiinteällä ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Valitse itsellesi sopiva sähkösopimus