Näin teet sähkösopimuksen

Se on helppoa. Seuraa alla olevia ohjeita ja pian huomaat, että olet tehnyt Ilmattaren tuulisähkösopimuksen ja siirtynyt käyttämään 100 % kotimaista, 100 % uusiutuvaa ja 100 % puhdasta tuulisähköä. Samalla hiilijalanjälkesi pienenee vähintään 8 % verran (lähde: Sitra).

Aloita valitsemalla sopivin tuulisähkötuote

Tuulisähkötuotteitamme ovat esimerkiksi Ilmatar Tuuli ja Ilmatar Tuulisähkö Spot. Yksityiskohtaista lisätietoa kaikista tuulisähkötuotteistamme löydät täältä. Valitsemisen yhteydessä voit myös tutustua Ilmattaren sähkönmyyntiehtoihin sekä Energiateollisuus Ry:n sähkönmyyntiehtoihin.

Ilmoita sähkön käyttöpaikka

Jos osoitteesi ei ole vaihtumassa, voit käyttää nykyistä käyttöpaikkatunnusta, jonka löydät sähkölaskustasi.

Jos olet muuttamassa, voit ilmoittaa uuden käyttöpaikan osoitteen oheisella lomakkeella. Kirjoita kaikki uuden osoitteen tiedot omille riveilleen. Muista lisätä myös postinumero.

Anna henkilötietosi

Täytä lomakkeelle:

  • etunimi
  • sukunimi
  • henkilötunnus
  • puhelin
  • sähköposti

Kotisivumme on suojattu SSL-sertifikaatilla ja noudatamme GDPR:än mukaista tietosuojaa. Täältä näet tietosuojaselosteemme. Käsittelemme tietojasi aina asianmukaisesti.

Haluatko kimppasopimuksen?

Voit tehdä tuulisähkösopimuksen myös useamman käyttäjän nimiin. Lisää lomakkeeseen siinä tapauksessa kumppaniesi etu- ja sukunimi sekä henkilötunnus. Laskun lähetämme ensimmäisenä mainitun henkilön nimissä. Jokainen nimetty henkilö vastaa sopimuksesta silti omalla nimellään.

 

Nykyinen sopimustilanteesi

1. Muutto

Valitse ”Muutto”, kun olet muuttamassa. Voit valita, milloin haluat tuulisähkön uuteen asuntoosi tai osoitteeseesi.  Muutoissa sähkön toimittamisen alkamisajankohta voi olla aikaisintaan kahden arkipäivän kuluttua sopimuksen teosta.

2. Energiayhtiön vaihtaminen

Valitse ”Minulla on tässä osoitteessa jo sähkösopimus, mutta haluan vaihtaa sen” kun haluat vaihtaa puhtaaseen, uusiutuvaan ja täysin kotimaiseen Ilmattaren tuulisähköön. Sähkön toimittaminen alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua sopimuksen teosta.

Haluatko erillisen laskutusosoitteen?

Lomakkeella voit myös ilmoittaa laskutusosoitteen, joka on muu kuin kuin sähkön käyttöpaikan osoite.

 

Valitse sopiva laskutustapa

Valitse tämän jälkeen haluatko laskun sähköpostilla vai postilla. Suosittelemme sähköpostilaskusta. Kummatkin laskutustavat ovat kuluttomia.

Sähkönmyyntiehdot

Lue ja hyväksy sähkönmyyntiehdot.

Onneksi olkoon! Tämän jälkeen olet tehnyt Ilmattaren tuulisähkösopimuksen ja siirtynyt käyttämään 100 % puhdasta, 100 % uusiutuvaa ja 100 % kotimaista tuulisähköä. Samalla hiilijalanjälkesi pienenee 8 % verran. Kiitos myös siitä.