7.4.2020

Sähkölasku E-laskuna

Koska Ilmattaren sähkölasku on kuukausittain toistuva lasku, pääset laskun maksusta helpolla, kun teet siitä verkkopankkiisi E-laskun. Tällöin laskun hallinnointi siirtyy suoraan verkkopankkiin, eikä sinun tarvitse muistaa kaivella laskua eräpäivään mennessä sähköpostista tai säilyttää sitä pöydällä odottamassa maksuunpanoa.

Säästät aikaa ja vaivaa, kun sähkölasku lähetetään automaattisesti verkkopankkiisi, eikä sinun tarvitse näppäillä maksutietoja joka kuukauden laskun kohdalla erikseen ja uudestaan verkkopankissasi.

E-lasku ilmestyy kuukausittain suoraan verkkopankkiisi, josta voit katsella laskua ja hyväksyä sen halutessasi maksuun. Useimmissa verkkopankeissa on myös mahdollisuus maksaa kaikki sinne saapuvat verkkolaskut automaattisesti. Voit itse valita hyväksytkö laskun maksuun manuaalisesti vai automaattisesti.

Löydät Ilmattaren kaikkien pankkien verkkopankeista laskuttajanimellä Ilmatar Windpower Oyj ja laskutusaihe on energialasku/sähkölasku. E-laskutuksen käyttöönottoa varten tarvitset lisäksi Ilmattaren lähettämän viimeisimmän sähkölaskusi laskunumeron.

Jos haluat asettaa sähkölaskun automaattisesti maksettavaksi, voit valita sen erikseen E-laskun tilaamisen lopuksi. E-laskun tilaaminen ei koskaan tarkoita, että lasku veloitettaisiin tililtä ilman hyväksyntääsi!

Tilattuasi sähkölaskusi E-laskuna, ilmestyvät ne jatkossa automaattisesti verkkopankkiisi hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Voit halutessasi maksaa laskun heti tai vasta eräpäivänä. Oman pankkisi käytäntöjen ja omien valintojesi mukaan, pankki voi ilmoittaa uusista verkkopankkiisi saapuneista laskuista sähköpostilla tai tekstiviestitse.

E-laskutuksen käyttöönotto eroaa hieman kunkin pankin verkkopankin kohdalla, mutta se on kaikissa verkkopankeissa hyvin helppoa. Tarvittaessa ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua E-laskutuksen käyttöönotossa. Suosittelemme lämpimästä E-laskutuksen käyttöönottoa Ilmattaren tuulisähkölaskujen maksuun!