22.3.2021

Sähkösopimuksen vertailu kannattaa – Ilmatar ja Vertaaensin.fi yhteistyöhön

Sähkösopimuksen kilpailutus ja hintojen vertailu on monelle tärkeä osa uutta sähkösopimusta valittaessa energian tuotantotavan ohessa. Kun päivität uutta sähkösopimusta sinulla voi tulla vastaan monia uusia kysymyksiä. VertaaEnsin.fi on yksi Suomen suurimmista rahoitus- ja taloustuotteiden vertailupalveluista. Palvelu auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään parempia talouspäätöksiä tarjoamalla kuluttajille puolueetonta informaatiota ja erilaisia vertailutyökaluja parhaiden päätösten tekemiseen. Löydät nyt myös Ilmattaren tuulisähkösopimukset palvelusta.

“Ilmatar on mahtava esimerkki sähköyhtiöstä, jolla on vahva missio keskittyä vain ja ainoastaan puhtaan ja ekologisen energian tuottamiseen ja tätä kautta paremman huomisen luomiseen. On mahtava saada Ilmatar osaksi meidän tuotevalikoimaamme, jotta yhä useampi suomalainen voi valita täysin puhtaalla tuulivoimalla tuotetun sähkön.” sanoo VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

Moni valitsee nykyään kotitaloutensa sähkösopimuksen ennen kaikkea sähkön tuotantotavan perusteella. Uusiutuvilla energialähteillä tuotetulla sähköllä vähennetään hiilidioksidipäästöjä ja hillitään ilmastonmuutosta. Usein kuvitellaan, että uusiutuvan energian tuottaminen olisi kalliimpaa kuin fossiilisilla polttoaineilla tuotetun sähkön. Näin ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Voit lukea Ilmattaren omasta hintavertailusta, jossa verrataan Ilmattaren tuulisähköä kilpailevien sähköyhtiöiden uusiutuvalla energialla tuotettuun sähköön ja opit miten paljon voit säästää siirtymällä Ilmattaren tuulisähköön.

Kun päivität sähkösopimustasi uusiutuvaan sähköön, kannattaa huomioida, että osa sähköyhtiöistä perii uusiutuvan energian lisämaksuja. Siksi tarjoukset kannattaa lukea aina huolellisesti läpi. Ilmattarella tuulisähkön hinta on aina selkeästi ilmoitettu. Olemme Ilmattarella myös koonneet yhteen artikkeliin mitä kaikkea sinun kannattaisi huomioida ennen sähkösopimuksen vaihtamista.

Sähkölaskusi koostuu kolmesta osasta:

  • sähkönenergian hinnasta
  • sähkön siirron hinnasta
  • veroista

Osa sähköyhtiöistä tarjoaa sähkösopimuksen myös ilman perusmaksua, esimerkiksi Ilmattaren määräaikainen tuulisähkösopimus on saatavilla nyt ilman perusmaksua. Vaikka erilaiset lisämaksut voivat kuukausitasolla tuntua pieneltä, vuoden aikana ne voivat kasvattaa sähkölaskua tuntuvasti.

Aloita puolueeton sähkön kilpailutuksesi tästä:  https://www.vertaaensin.fi/sahkon-kilpailutus