Somearvontojen säännöt

Ilmattaren järjestämien sosiaalisen median arvontojen yleiset säännöt

Arvonnan järjestäjä

Arvontojen järjestäjänä toimii Ilmatar Energy Oy, Unioninkatu 30, 00100 Helsinki.

Osallistumisehdot

Arvontoihin Ilmattaren sosiaalisessa mediassa (Facebook & Instagram) voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Ilmattaren henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvontojen kanssa.

Osallistujan tulee noudattaa sosiaalisen median kanavakohtaisia yhteisösääntöjä. Sosiaalisen median kanava, jossa arvonta on toteutettu, ei ole mukana arvonnan järjestämisessä.

Arvonta-aika

Osallistumisaika määritellään erikseen jokaisen arvonnan osalta. Emme vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan kaikkien arvonnan ehdot täyttäneiden ja arvontaan osallistuneiden osallistujien kesken erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Palkinnot

Palkinto ilmoitetaan erikseen arvonnan yhteydessä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Järjestäjä ei vastaa toimittamisen esteistä.

Voittajille ilmoitetaan kilpailusta riippuen joko arvonnan kommenttikentässä, henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin yksityisviestillä tai sähköpostitse. Ilmattarella on oikeus käyttää maksutta ja ilman erillistä hyväksyntää voittajan nimeä arvonnan voittajan julkistamisen yhteydessä.

Tietosuoja

Arvontoihin osallistujien yhteystietoja ei kerätä ja voittajan tiedot luovutetaan ainoastaan Ilmattaren edustajalle sekä mahdolliselle toiselle taholle, jonka kanssa kilpailu on järjestetty yhteistyössä. Osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön, lukuun ottamatta palkinnon toimittamiseen liittyviä tahoja.

Arvontojen säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen hylätä ilman erillistä ilmoitusta.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lue lisää tietosuojakäytännöistämme: https://ilmatar.fi/tietosuoja/