Ilmatar Service

Om oss

Ilmatar Service Oy är en förstklassig samarbetspartner för utvecklare, byggare och ägare av förnybara energikällor. Ilmatar Service förvaltar förnybar energianläggningar för flera olika operatörer i Finland.

Vi erbjuder dygnetrunttjänster inom övervakning, underhåll och egendomsförvaltning, som skapar mervärde för var och en av våra kunder.

Teknisk och kommersiell förvaltning (TCM)

För att få maximal nytta av förnybara energiparker måste utrustningen och tekniken i parker ständigt kontrolleras. Våra tjänster omfattar heltäckande tekniska, finansiella och administrativa tjänster för att säkerställa att ert företag sköts så effektivt som möjligt.

Vi erbjuder våra samarbetspartner allt från dygnet runt-övervakning av vindparkens tillstånd och prestanda till teknisk support och serviceuppföljning.

Vi söker ständigt efter nya sätt att finjustera era funktioner och arbetar hårt för att maximera ert företagets ekonomiska resultat. Vi bryr oss om er verksamhet som om den vore vår egen och gör allt som krävs för att er anläggning ska fungera på bästa sätt.

Bästa möjliga tekniska och kommersiella förvaltning

Våra certifikat

Ilmatar Service’s TCM-tjänst har beviljats ISO 14001-certifikat, som är den internationellt mest kända miljösystemstandarden, samt ISO 9001-certifikat för kvalitetsledning, som granskas av en oberoende tredje part. Oavsett om det gäller teknisk eller kommersiell ledning, utveckling eller produktion har vi den nödvändiga kunskapen för att säkerställa att er verksamhet förblir smidig, effektiv och lönsam i flera år.

Våra certifikat är mer till för våra kunder än för Ilmatar Service.