Tavoitteemme

Strategiamme

Faktat puhuvat puolestaan: meidän on muutettava tapamme tuottaa ja kuluttaa energiaa. Uusiutuvasta energiasta on tehtävä arkipäivää, jotta me ja tulevat sukupolvet voimme elää puhtaassa ja turvallisessa maailmassa.

Optimismille on onneksi sijaa. Visiomme voi toteutua, kun opimme hyödyntämään energiaa kaikilla mahdollisilla tavoilla, muuntamalla sitä esimerkiksi lämmöksi, polttoaineeksi, materiaaliksi ja ravinnoksi.

Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus toimia suunnannäyttäjänä, sillä tarjoamme uusiutuvaa energiaa kaikkiin näihin tarkoituksiin.

Puhdasta energiaa liiketoimintaan

Tavoitteemme on edetä nopeasti kunnianhimoisista suunnitelmista käytännön tuloksiin. Uskomme, että tämä onnistuu pitkäaikaisten sähkönostosopimusten (PPA, Power Purchase Agreement) ja suoramyyntisopimusten (DOA, Direct Off-take Agreement) avulla.

Yhä useampi yritys maailmalla ymmärtää, että meillä on velvollisuus siirtyä uusiutuvaan, päästöttömään energiaan. Aiomme rakentaa yhä lisää suomalaisia tuulipuistoja suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa solmittujen PPA-sopimusten voimin. Tuulipuistojen rakentaminen on kaikkien etu. Kotimainen uusiutuvien energialähteiden tuotanto kasvaa, yritykset saavat joustavia, räätälöityjä ja puhtaita energiaratkaisuja ja ympäristö kiittää.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme tuoneet PPA-sopimukset Suomeen, mutta työmme jatkuu edelleen. Tavoitteemme on kertoa väsymättä ostajille ja yrityksille, miksi uusiutuvan ja päästöttömän energian suora ostaminen on tulevaisuutta.

Olemme jo järjestäneet sarjan seminaareja, joissa huippuasiantuntijat ympäri maailmaa ovat esitelleet tuulivoiman ja PPA-sopimusten menestystarinoita ja mahdollisuuksia niin Suomessa kuin koko Euroopassa. Haluamme levittää sanaa edelleen, joten pidä silmällä tapahtumakalenteriamme myös jatkossa.

Ilmatar numeroina

41 000 tonnia

vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Perustuu energian yhteistuotannon päästökertoimeen 264 g/kWh

16

Tuulivoimalaa toiminnassa

65 300

kodin sähkönkulutus

Kolmen asukkaan kerrostaloasunnon keskimääräinen energiankäyttö