Vuosi tuulivoimalla tuotettua ekologista sähköä sekasähkön sijaan vastaa hiilijalanjäljeltään:

*Keskiverto 2 hengen talous (Lähde: Sitra)

2500

litraa kauramaitoa lehmänmaidon sijasta

2

vuoden lounaat

12500

kilometriä uudehkolla henkilöautolla

6

edestakaista lentoa Helsingistä Pariisiin

Puhtaampi tulevaisuus alkaa tänään

Tuulivoima on uusiutuvan energian lähteistä paras, sillä se on 100 % päästötöntä. Siksi Ilmatar myy vain ja ainoastaan tuulivoimalla tuotettua sähköä, ei hiilivoimalla, maakaasulla, vesivoimalla tai muilla tavoilla tuotettua sähköä kuten perinteiset energiayhtiöt. Mitä enemmän saamme kaltaisiasi ihmisiä joukkoomme, sitä enemmän voimme rakentaa lisää tuulivoimaa ja auttaa maailmaa pysymään kestävän energiatalouden tiellä.

Haluatko saada lisää tietoa Ilmattaren puhtaasta tuulienergiasta, joka vähentää maailman hiilikuormaa pysyvästi? Seuraa Ilmatarta sosiaalisessa mediassa

Facebook Instagram Twitter Linkedin

Sanoista tekoihin

Tee sähkösopimus Ilmattarella helposti. Me huolehdimme vanhan sopimuksen siirron puolestasi. Helppoa ja kätevää! Samalla pienennät hiilijalanjälkeäsi jopa yli 5 % vain parissa minuutissa. Voit tehdä sähkösopimuksen muutamassa minuutissa sivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Jos haluat lisätietoa ennen sopimuksen tekoa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Tuulisähkösopimus on ilmastoteko

Päätöksilläsi voit vaikuttaa kuluttamasi sähkön alkuperään. Vastuullisen valinnan merkitys tulevaisuudelle on merkittävä. Valitessasi Ilmattaren sähkösopimuksen teet valinnan puhtaan energian lisäämisestä Suomeen. Mitä enemmän suomalaisia koteja siirtyy Ilmattaren sähköön, sitä enemmän Ilmatar rakentaa lisää tuulipuistoja ja uusiutuvaa energiaa, joilla se tuottaa lisää puhdasta uusiutuvaa sähköä ympäri Suomea.

Vaivattomin keino kantaa vastuuta tulevaisuudesta ja maailman tilasta on tehdä sähkösopimus Ilmattaren kanssa.

Mitä eroa on sopimustyypeillämme

Sopimuksemme eroavat toisistaan voimassaolon ja hinnoittelun suhteen.

Toistaiseksi voimassaoleva: sähkönmyyntisopimus tehdään Ilmattaren ja asiakkaan välillä toistaiseksi voimassaolevana. Sähköenergian hinta ja perushinta ovat etukäteen tiedossa. Noudatamme sähkömarkkinalakia ja ilmoitamme hinnan muutoksesta aina vähintään 1 kuukautta ennen uuden hinnan voimaanastumista.

Määräaikainen (esim. 1-vuoden määräaikainen sopimus): sähkönmyyntisopimus tehdään ennalta sovitulle ajanjaksolle voimassaolevaksi ja sopimus päättyy määräajan umpeuduttua. Hinta on kiinteä sopimuskauden ajan. Ennen sopimuksen päättymistä lähetämme sinulle tarjouksen uudesta sopimuksesta. Määräaikainen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana mikäli uutta määräaikaista sopimusta ei tehdä.

Pörssisidonnainen (Ilmatar Tuuli Spot tunti): pörssisähkösopimus on sopimus, jossa sähkön hinta muodostuu sopimuksessa määritellyn kaavan mukaan. Pörssisidonnainen sopimus on hinnoittelussaan sidottu Pohjoismaiden sähköpörssi Nord Poolin tunneittain vaihtuvaan vuorokausimarkkinahintaan (spot-tuntihinta) tai näistä laskettavaan keskihintaan (esim. kuukausikeskihinta). Hinta on muuttuva ja määräytyy jälkikäteen. Asiakas maksaa sähköstä sopimuksen mukaisen pörssihinnan, johon lisätään Ilmattaren asettama välityspalkkio tai marginaali sekä perusmaksu. Pörssisähkösopimus voi olla toistaiseksi voimassaoleva tai määräaikainen.