Toimintatapamme

Enemmän kuin energiayhtiö

Toisin kuin perinteiset energiayhtiöt, olemme mukana tuulivoimahankkeidemme elämänkaaren kaikissa vaiheissa. Kartoitamme sijaintipaikat, hankimme projektirahoituksen sekä valvomme rakennustöitä ja valmiiden tuulipuistojen toimintaa.

Olemme täysin itsenäinen toimija, joten meillä on vapaus valita parhaaksi kokemamme lähestymistapa jokaiseen projektiimme. Tiedämme kuitenkin, että yhteistyössä alamme muiden asiantuntijoiden kanssa voimme saavuttaa vielä enemmän. Merkittävimmät yhteistyökumppanimme ovat Omnes Capital ja EDF Renewables.

Yhdistämällä osaamisemme pääsemme yhä tehokkaammin kohti uusiutuvan energian pyörittämää vihreää tulevaisuutta.

Kokonaisvaltaista suunnittelua

Taito tunnistaa tuulipuistojen parhaat sijaintipaikat ja toimivimmat konseptit on keskeistä menestyksellemme. Teemme jatkuvaa yhteistyötä rahoittajien kanssa, joten tunnemme uusiutuvan energian rahoitusprosessin ja sen vaatimukset läpikotaisin. Vastaamme projektien alkuvaiheessa niin maa-alueen hankinnasta, lupaprosessin kulusta, viestinnästä, arvioinneista ja selostuksista kuin hankkeiden teknisestä puolesta. Kun projektille on myönnetty kaikki tarvittavat luvat, hoidamme rahoitussuunnittelun investointipäätöstä varten.

Painopiste toimituksessa

Meillä on lähes vuosikymmenen kokemus tuulivoimahankkeiden toimittamisesta avaimet käteen -periaatteella. Olemme oppineet tekemällä, ja nyt pystymme toteuttamaan projektin kuin projektin tehokkaasti alusta loppuun asti.

Uskomme, että teknisen ja kaupallisen hallinnoinnin on ensisijaisen tärkeää olla mukana hankkeessa alusta asti. Onnistuminen edellyttää myös avointa asennetta tärkeimpiä sidosryhmiä, kuten kuntia, asukkaita ja viranomaisia kohtaan. Tehokkaat hankintaprosessit ja sopimusten käsittely sekä sujuva yhteistyö juridisten ja teknisten neuvonantajien kanssa ovat myös avainasemassa.

Meille on ylpeydenaihe pitää kaikki osapuolet ajan tasalla hankkeidemme edistymisestä, ja talousarviomme ja laskutusjärjestelmämme ovat ensiluokkaisia. Toteutamme projektimme käytännönläheisesti, ja suunnittelemme myöhemmät kehitysvaiheet sekä rahoituksen huolellisesti. Yhteistyömme kansainvälisten kolmannen osapuolen tarkastajien kanssa varmistaa, että projektimme täyttävät kaikki huippuluokan standardit.

Rahoitus

Olemme uusiutuvan energian projektirahoituksen asiantuntijoita, sillä teemme aktiivisesti yhteistyötä rahoittajien kanssa. Ainutlaatuisen taloudellisen ja teknisen osaamisemme ansiosta pystymme hankkimaan vakuudetonta projektirahoitusta kansainvälisiltä velkarahoittajilta, ja meille myönnetään säännönmukaisesti rahoitussopimuksia usealle samanaikaiselle projektille.