Toimintatapamme

Palvelut

Tuulipuistojen suunnittelu ja rakentaminen alusta loppuun on vain osa osaamistamme. Tarjoamme myös laajan valikoiman asiantuntijapalveluita, jotka räätälöimme aina yksilöllisiin tarpeisiisi.

Ilmatar Service Oy:lle myönnetyt ISO-sertifikaatit takaavat palveluidemme korkean laadun. Ilmatar Servicelle myönnetty ISO 9001 standardin mukainen laatusertifikaatti takaa yrityksen sitoutumisen toiminnan hyvän laadun ylläpitämiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi. Teknisen ja kaupallisen hallinnoinnin sekä suunnittelun ja tuotannon asiantuntemuksellamme huolehdimme, että liiketoimintasi kukoistaa vuodesta toiseen.

Voit tutustua tarkemmin standardeihin internet-osoitteesta: www.dnvgl.fi.

 

Tekninen ja kaupallinen hallinnointi

Tehokkaan toiminnan varmistamiseksi tuulipuistojen toimintaa ja teknologiaa täytyy valvoa jatkuvasti. Asiantuntijuutemme kattaa teknisten, kaupallisten ja hallinnollisten palveluiden koko kirjon, jotta liiketoimintasi pysyy tehokkaana ja kannattavana. Kumppaninasi takaamme sinulle luotettavan tuulipuistojen kunnon ja tehokkuuden seurannan, ylläpidon ja teknisen tuen vuorokauden ympäri.

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme ja maksimoida samalla liiketoimintasi tuoton. Hallinnoimme liiketoimintaasi kuin omaamme eli teemme kaikkemme sen menestyksen eteen.

Projektien suunnittelu ja toteuttaminen

Meillä on lähes vuosikymmenen kokemus tuulivoimahankkeiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Teknisen osaamisemme ja taloudellisen mallinnuksemme ansiosta pystymme valitsemaan voimaloille kaikkein parhaat sijaintipaikat. Kun olemme tunnistaneet sopivimmat maa-alueet, toteutamme valitut konseptit ottaen vastuun koko projektista. Saat meistä kumppanin, joka on kartuttanut huippuosaamisensa käytännön tekemisellä.

Muut palvelut

Jokainen tuulivoimaprojekti on ainutlaatuinen haasteineen ja mahdollisuuksineen. Siksi räätälöimme palvelumme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tilanteen mukaan tarjoamme myös teknistä, taloudellista ja asiakirjaneuvontaa tuulipuiston omistajan vaihdoksessa sekä tuulen tehokäyrän varmennusta. Lisäksi tarkastamme tuuliturbiineja ja tuulipuistoja ja tarjoamme teknistä M&A-neuvontaa. Kun tarvitset mitä tahansa uusiutuvaan energiaan liittyvää osaamista, autamme mielellämme.