Toimintatapamme

Vastuullisuus

Pystymme varmistamaan vastuullisen päätöksenteon läpi koko uusiutuvan energian tuotantoprosessin, sillä olemme mukana sen jokaisessa vaiheessa. Tavoitteemme on yksinkertainen. Haluamme, että ihmiset, ympäristö ja yhteistyökumppanimme hyötyvät työmme tuloksista, oli kyse sitten tuulipuiston suunnittelusta, rakentamisesta tai hallinnoinnista.

Ympäristö

Tuulivoima on ympäristön kannalta paras uusiutuvan energian muoto. Se on paitsi ilmaista myös täysin päästötöntä. Lisäksi tuulivoima vähentää riippuvuutta geopoliittisesti riskialttiista tuontienergiasta. Tuulivoiman avulla kaikki voittavat.

Paikalliset tarpeet

Vastaamme tuulivoiman koko tuotantoketjusta pitkällä kokemuksella. Siksi ymmärrämme eri sidosryhmien yksilölliset tarpeet ja huomioimme ne suunnittelutyössämme. Otamme myös paikallisten asukkaiden ja maanomistajien huolet ja toiveet vakavasti.

Tuulivoima on tulevaisuus

Haluamme rakentaa puhtaalla energialla pyörivää maailmaa, jossa on työmme ansiosta hyvä elää. Visioimassamme tulevaisuudessa ympäristö, ihmiset ja yhteistyökumppanimme kukoistavat, kiitos tuulivoiman. Tule mukaan tekemään unelmastamme totta!