Tuulivoimalamme

Ilmattaren tuulivoimalat

Toisin kuin perinteiset energiayhtiöt, olemme mukana tuulivoimahankkeidemme elinkaaren kaikissa vaiheissa. Kartoitamme sijaintipaikat, hankimme projektirahoituksen sekä valvomme rakennustöitä ja valmiiden tuulipuistojen toimintaa.

Ilmatar on jo yli 10 vuoden ajan rakentanut tuulivoimaa ympäri Suomen. Jokaista hanketta on ohjannut sama periaate: tavoitteena on tuottaa kestävää energiaa tavalla, joka hyödyttää maanomistajia, paikallisia yhteisöjä, kuntia, asiakkaita ja viime kädessä koko maata. Varmistamme alusta alkaen, että kaikki tärkeimmät paikalliset sidosryhmät tuntevat koko tuulivoiman rakennusprosessin. Rakennamme tuulipuistomme täysin markkinaehtoisesti, ilman tukia.

Projektejamme valmistellaan vuosia. Selvitystyöt tehdään yhdessä Ilmattaren omien huippuasiantuntijoiden ja useiden ulkopuolisista asiantuntijoista koostuvien tiimien avulla. Rakentaminen aloitetaan vasta sitten, kun kaikki vaadittavat luvat on myönnetty. Lopuksi aloitamme puhtaimman energian tuotannon maailman puhtaimmasta ilmasta.


Tuulivoima on täysin kotimaista, päästötöntä ja 100 % uusiutuvaa lähienergiaa.


Tuulivoima auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä


Tuulivoima lisää uusiutuvaa energiaa Suomeen


Tuulivoima on vaivatonta

Suunnitteluvaiheessa