Käynnistä jotain suurempaa myös yrityksessäsi.

Maailma muuttuu – myös energian ympärillä. Me olemme tuottaneet vain puhdasta uusiutuvaa energiaa alusta alkaen.

Ilmattaren tuulisähkö on ratkaisu yrityksille, jotka haluavat käynnistää muutoksen kohti puhtaampaa ja päästötöntä tulevaisuutta jo tänään.

Ilmattaren tuulisähkö on aina 100 % kotimaista, 100 % uusiutuvaa ja 100 % vastuullista. Hinnat ovat kohdallaan, sopimukset selkeät, tuotanto varmaa ja energiaa riittää. Ilmattaren asiakkaana tiedät aina mitä saat ja mistä maksat.

Ilmattaren valinta on vaikuttava teko. Se kertoo yrityksen sitoutumisesta suomalaiseen työhön, vastuulliseen toimintaan ja kestävään kehitykseen sekä uuden uusiutuvan energian tuottamisen tukemiseen vaikuttavammin kuin mikään muu.

Referenssejämme

BeanIt

”Valmistamamme ruoka on kasvipohjaista ja kestävää, joten hiilivapaa energia on luonteva pari vastuulliselle tuotannollemme. Ilmatar oli kilpailuttamistamme uusiutuvan energian tarjouksista edullisin. Arvostimme tuulisähkön päästöttömyyttä ja sitä, että edistämme päätöksellämme uuden tuulivoimakapasiteetin rakentamista Suomeen”

Lue lisää

Veme Oy

”Yritysten ei tulisi suhtautua kestäviin valintoihin velvollisuutena, vaan nähdä ne myös helposti toteutettavina mahdollisuuksina parempiin tuloksiin. Uskon, että tämänkaltaiset valinnat parantavat kilpailukykyämme entisestään”

Lue lisää

Kotipizza Group Oyj

”Käyttämämme sähkön tuotantotavalla on iso merkitys koko ketjumme hiilijalanjäljen pienentämisessä. Nimikkotuulivoimalan kautta olemme myös mukana uusiutuvan energian lisärakentamisessa”

Lue lisää
Käynnistä sinäkin muutos kohti jotain suurempaa. Täytä lomake ja palaamme sinulle pian!

  Lue lisää:

  Taloyhtiöt voivat vaikuttaa kiinteistöjen päästöihin.

  Taloyhtiöt voivat valinnoillaan vaikuttaa kiinteistöjen päästöihin. Valitse talonyhtiöösi Ilmattaren Uusiutuva!

  Lue lisää

  Metroauto siirtyi käyttämään Ilmattaren tuulivoimaa

  Metroauto siirtyi käyttämään Ilmattaren tuulivoimaa – tavoitteena merkittävä hiilijalanjäljen pienennys

  Lue lisää

  Luontohotelli pyörii kotimaisella tuulivoimalla

  Haltia Lake Lodgesta kestävän matkailun edelläkävijä – Luontohotelli pyörii kotimaisella tuulivoimalla

  Lue lisää

  Tuulivoiman hyödyt yrityksellesi

  Tuulivoiman hyödyt ovat merkittävät. Lue lisää!

  Lue lisää

  Sähköyhtiö Ampner vaihtoi tuulisähköön

  Sähköalan pioneeri Ampner vaihtoi sataprosenttisesti kotimaiseen tuulisähköön

  Lue lisää

  Neste ja Borealis solmivat PPA:t Ilmattaren kanssa

  Neste ja Borealis solmivat pitkäaikaiset tuulisähkösopimukset Ilmattaren kanssa

  Lue lisää

  Pienimpi hiilijalanjälki yrityksellesi – välittömästi

  Tuulisähköön vaihtaminen on yksi helpoimmista ja samalla nopeimmista tavoista pienentää yrityksesi hiilijalanjälkeä. Sekasähköön verrattuna hiilijalanjälki voi pienentyä jopa viidenneksellä, ja muutos on välitön.

  Ekologisuus tarjoaa kilpailuetua

  Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat yrityksille yhä merkittävämpiä seikkoja – myös kilpailukeinoina. Yhä useampi kuluttaja ja yritys tekee valintoja ekologisin perustein. Vaihtamalla yrityksesi käyttämän energian puhtaaseen tuulisähköön annat heille kestävän syyn tulla asiakkaaksesi ja saat aitoa kilpailuetua moniin muihin toimijoihin verrattuna.

  Kotimaista tuulisähköä ostamalla työtä ja investointeja Suomeen

  Tuottamamme energia on 100 % puhdasta, alkuperätodistettua tuulisähköä. Rakennamme jatkuvasti uusia tuulipuistoja ja muuta uusiutuvaa energiaa. Kun teet yrityksesi tuulisähkösopimuksen Ilmattaren kanssa, tuet samalla työllisyyttä Suomessa sekä mahdollistat investointeja kotimaahamme. Kansainvälinen kilpailukykymme paranee edullisen uusiutuvan energian ansiosta.

  Suomen sähkönkulutuksesta 2000-luvulla lähes neljännes on ollut tuontisähköä. Rakentamalla lisää tuulivoimaa Suomeen Ilmatar on turvaamassa suomalaisen yhteiskunnan kilpailukykyä ja hiilineutraalia energiaomavaraisuutta. Hajautettu tuulivoimatuotanto tasaa myös sähköverkon kuormitusta ja parantaa samalla kansallista huoltovarmuutta.

  Tutustu yritykseemme!

  Ilmatar on ainoa suomalainen energiayhtiö, joka kehittää, tuottaa ja myy vain uusiutuvaa energiaa jo perustamisestaan lähtien.
  Ilmatar – Energiaa, josta voi olla ylpeä!

  Lue lisää