Tavoitteemme

Puhtaampi tulevaisuus alkaa tänään

Joka päivä tiedämme yhä enemmän ilmastokriisistä, joka uhkaa koko elämäntapaamme. Meidän ja lastemme tulevaisuudesta päätetään jo tänään. Siksi nyt on aika toimia.

Ilmattarella uskomme, että puhdas energia on avain parempaan maailmaan. Muuttamalla, miten sähköä tuotetaan ja ostetaan, luomme yhdessä pohjan ekologisesti kestävälle huomiselle.

Meille puhdas energia on paljon enemmän kuin asiakkaalle myytävä tuote tai palvelu. Se on tärkeimpiä välineitä taistelussa ilmastokriisiä vastaan. Sen avulla pidämme kiinni kaikesta siitä, mitä meillä ei ole varaa menettää, niin Suomessa kuin kaikkialla maailmassa.

Ostamalla Ilmattaren puhdasta sähköä autat samalla meitä varmistamaan, että maapallolla on turvallista ja hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa. Tule mukaan tärkeään työhömme jo tänään!

Uudet tuulet puhaltavat

Jatkuva uutisointi äärimmäisistä sääilmiöistä on merkki siitä, että meidän on korkea aika luopua fossiilisista polttoaineista. Päästöttömään ja kestävään energiantuotantoon siirtyminen ei voi enää odottaa. Me ja muut kaltaisemme yritykset ovat muutoksen eturintamassa.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme tuoneet suorat sähkönhankintasopimukset myös Suomen markkinoille. Niiden ansiosta voimme tehdä rohkeasti päätöksiä uusista puhtaan energian hankkeista sekä kertoa tulevista projekteista asiakkaillemme ja yrityksille aivan niiden alkumetreiltä lähtien.

Voimme selvitä ilmastokriisistä vain toimimalla kaikki yhdessä. Tuulivoiman avulla on mahdollista saada aikaan paljon, mutta se on vain yksi monista ratkaisuista. Turvataksemme ympäristön hyvinvoinnin tuleville sukupolville meidän on kehitettävä kaikkia uusiutuvan energian muotoja

Strategiamme

Luomme mullistavista ideoista toimivia ratkaisuja

Puhtaasta energiasta on tehtävä arkipäivää nyt. Aikaa ei ole hukattavana, joten pohdimme taukoamatta uusia ideoita ja valitsemme niistä parhaat jatkokehitykseen. Näiden kuningasajatusten jalostaminen toimiviksi, tehokkaiksi ratkaisuiksi mahdollistaa uusiutuvan energian vallankumouksen. Yhteistyö on voimaa, joten mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme. Toivomme, että saamme sinutkin mukaan.